Неровирана стая

Предлаганите помещения в категория „Нереновирана стая” са с две, три или четири легла. На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост. Реновирана стая – Универсален комфорт за всички основни нужди по време на кратък или по-дълъг престой. Предлаганите помещения в категория

Реновирана стая

С две или три легла! На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост. Апартамент обикновен – Класическо удобство със свежи комплименти към всеки гост. Универсален комфорт за всички основни нужди по време на
кратък или по-дълъг престой.

Апартамент обикновен

Класическо удобство със свежи комплименти към всеки гост. Универсален комфорт за всички основни нужди по време на
кратък или по-дълъг престой. Предлаганите помещения в категория „Апартамент обикновен” са с две или три стаи! На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост, мини бар.

Апартамент реновиран

Универсален комфорт за всички основни нужди по време на кратък или по-дълъг престой. Предлаганите помещения в категория „Реновиран Апарамент” са с две самостоятелни стаи!Едната е със спалня,а другата с две еденични легла!И двете стаи разполагат с телевизор и баня с тоалетна! На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост, мини бар.

Студио

Предлаганите помещения в категория „Студио” са със спалня и разтегателен диван и хладилник. На разположение са: телевизия, безплатен интернет с висока скорост.